بسم الله الرحمن الرحيم
اول حاجه بيتم تغلي الماء جيدا ثم تقومي بوضع البهارات ثوم تقومي بوضع بصل كثير
و تقومي بوضع اللحم او الفراخ حساب مايكون نوع اللحوم او الطيور و بعدها تجبي معلقة كبيرة ثم تقومي بإزالة الريم اللي علي وجهه القدر لماذا تقومي بي إزالة الريم لان الابصل بشوفت راحت الزفاره و يترك رحت البصل و بيتم رفع زفاره الزاده علي شكل ريم و الوسخه والاترب اللي موجود بعد بغسل اللحوم بالهنا يارب اكون افدكم .
في رعاية الله
اول حاجه بيتم تغلي الماء جيدا ثم تقومي بوضع البهارات ثوم تقومي بوضع بصل كثير
و تقومي بوضع اللحم او الفراخ حساب مايكون نوع اللحوم او الطيور و بعدها تجبي معلقة كبيرة ثم تقومي بإزالة الريم اللي علي وجهه القدر لماذا تقومي بي إزالة الريم لان الابصل بشوفت راحت الزفاره و يترك رحت البصل و بيتم رفع زفاره الزاده علي شكل ريم و الوسخه والاترب اللي موجود بعد بغسل اللحوم بالهنا يارب اكون افدكم .
في رعاية الله